بر خلاف آلرژی بادام زمینی، گندم یا ماهی، برخی از آلرژی ها به دلیل واکنش سیستم ایمنی بدن به گرده ایجاد می شوند. این واکنش ها در برخی از افراد بعد از خوردن غذاهای خاص، از جمله سیب هایی که حاوی پروتئینی بسیار شبیه به گرده گل ها هستند، ایجاد می شود. سندروم آلرژی دهان گاهی به عنوان سندرم میوه گرده شناخته می گردد.

پزشکان به طور کلی سندرم آلرژی دهان را به عنوان یک نوع خفیف آلرژی غذایی که توسط یک واکنش آلرژیک در دهان و گلو ایجاد می شود، در نظر می گیرند. این بدان معنی است که فرد پس از خوردن میوه خاصی مانند سیب، شرایط خاصی را در محیط دهان خود احساس می کند. افراد مبتلا به سندرم آلرژی دهان بسیار زیاد دچار آلرژی های فصلی می شوند، به عنوان مثال، یک فرد مبتلا به آلرژی سیب احتمالا به پشم گوسفندان که در فصل بهار بسیار شایع است نیز حساسیت خواهد داشت.