تقویت توان مغز و حافظه
انگورهای قرمز و بنفش، دارای ترکیبی به نام «رزوراتول» هستند. تحقیقات اخیر ثابت کردهاند این ترکیب بسیار مفید میتواند با افزایش جریان خون به سمت مغز، باعث بهبود عملکرد مغز، بهبود حافظه و پیشگیری از ابتلا به مشکلات حافظهای ناشی از افزایش سن شود. علاوه بر این، رزوراتول موجود در انگور میتواند باعث به تاخیر افتادن ابتلا به بیماریهای شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر هم بشود. برای این منظور، مصرف روزانه حداقل 60 تا 100 گرم انگور یا آب طبیعی این میوه به تمامی افراد توصیه میشود.
3 حفظ سلامت قلب
مصرف منظم و روزانه انگور، نقش پررنگی در تنظیم سطح کلسترول خون دارد. به عبارت سادهتر، مصرف این میوه میتواند هم به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و هم به افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک کند و به این ترتیب، احتمال ابتلا به کلسترول خون بالا یا بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش دهد. از طرف دیگر، نتیجه تحقیقی که محققان دانشگاه ویسکانسین انجام دادهاند، نشان میدهد مصرف روزانه آب انگور قرمز میتواند احتمال افزایش کلسترول خون را در بیماران قلبی-عروقی را کاهش دهد. ضمن اینکه مصرف انگور و آب انگور با افزایش سطح نیتریک اکسید در خون، از گرفتگی عروق پیشگیری میکند و احتمال ابتلا به حمله و سکته قلبی را تاحد چشمگیری کاهش میدهد.